Дамска мода

Искате да изглеждате по-високи? Вижте тези 10 модни трика

Някои жени искат да изглеждат по-високи и по-стройни, но не винаги знаят как да постигнат това. Ако това е и вашата цел, ето няколко модни трика, които да ви помогнат:

 1. Носете високи токчета – това е най-очевидният начин да изглеждате по-високи. Изберете обувки с токчета, които са удобни за вас и които можете да носите дълги периоди от време.
 2. Носете облекло в един цвят – този трюк ще ви помогне да изглеждате по-високи и по-стройни, защото ще направи тялото ви да изглежда по-елегантно и продължително.
 3. Избягвайте широки краища на панталоните – когато носите панталони, избягвайте широки краища, защото те ще ви направят да изглеждате по-ниски.
 4. Носете V-образно деколте – деколтето във формата на буквата V ще ви помогне да изглеждате по-високи, защото ще издължи горната част на тялото ви.
 5. Избягвайте обувки с прекалено големи краища – когато носите обувки с прекалено големи краища, те ще ви направят да изглеждате по-ниски.
 6. Носете вертикални линии – ако искате да изглеждате по-високи, изберете облекло с вертикални линии. Това ще ви направи да изглеждате по-високи и по-стройни.
 7. Избягвайте дълги рокли – когато носите дълга рокля, тя ще ви направи да изглеждате по-ниски, особено ако я комбинирате с плоски обувки.
  1. Носете къси якета – когато избирате якета, изберете къси, които да стигат до талията. Това ще ви помогне да изглеждате по-високи, защото ще покажете повече от краката си.
  2. Носете облекло с висока талия – ако носите дрехи с висока талия, ще издължите краката си и ще изглеждате по-високи.
  3. Не забравяйте правилната поставка на тялото – независимо от това какво облекло носите, правилната поставка на тялото ще ви помогне да изглеждате по-високи. Стоянето с прав гръб, издължаването на врата и капки в раменете могат да направят голяма разлика.

  Тези модни трикове могат да ви помогнат да изглеждате по-високи и по-стройни, но не забравяйте, че най-важното е да се чувствате уверени и комфортно с това, което носите. Няма нищо по-привлекателно от жена, която излъчва увереност и самочувствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *