Дамска мода

Перфектният избор: Как да носите боди във всеки сезон от годината

Бодито намира универсално приложение, в зависимост от кройката и материята, а сезоните не ни поставят никакви ограничения при употребата му

Памучно или дантелено боди? Какво бихте предпочели е въпрос не само на личен вкус, но и на конкретна визия, която целите. Разбира се, не на последно място е и удобството: то е задължително, когато говорим за ежедневието, а също така и за официални поводи.

Ролята на бодито е универсална. То може да намери място под друга връхна дреха, рокля, блейзър, риза, но при определени обстоятелства може да се носи и самостоятелно.

Някои бодита са предназначени единствено за бельо, особено тези от нежна и ефирна материя, докато създадените от памук и ликра предлагат пълноценен комфорт през студените дни.

Изключително важно е да откриете своя модел, който ще приляга добре и е изработено от качествена тъкан. Трябва само да знаете, че сезоните не поставят ограничения пред желанието ви да изглеждате перфектно и да оформите силуета си.

Лятото е прекрасна възможност да заложите на официално боди, като за хладните вечери то може да ви подкрепи под празничната или парти рокля.

Зимата определено е периодът, в който трябва максимално да се възползвате от предимствата на бодитата. За топлите офиси най-добрата стратегия е да заложите на няколко слоя дрехи. Лесно може да контролирате визията си, когато се налага да свалите част от връхното облекло и да се върнете обратно към него при излизане навън.

За любителките на дантелите дискретен щрих под блузата или топа, съчетан с кожена пола или екстравагантни дънки, е смело решение, което ще ви стимулира за новия ден и ще работи в полза на високото ви самочувствие.

Поводите са още един шанс да заблестите с боди под вечерния топ или рокля.

При избора трябва да имате предвид материята, правилните размери, цветовете и дизайна. Сезоните определят материите, които със сигурност трябва да са по-плътни през зимните месеци на годината. Размерите съобразете с ръста и формите си. Някои модели ще прикрият излишното, особено тези с дълъг ръкав, които ще изваят допълнително фигурата ви.

Когато отсявате цветовете, винаги има начин да подберете онези, които ви харесват, но също така и да прецените от какви имате потребност. Класическите черно, бяло, бежово и сиво са почти задължителни за колекцията ви в гардероба и ще ви предоставят множество комбинации. За останалото имате свободата да експериментирате и да позволите на вдъхновението ви да се претвори в индивидуалния ви стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *