Лайфстайл

Самозалепващи PVC тапети

Ако сте почитатели на златистите акценти в интериора, Ви предлагаме да разгледате селекцията с нови дизайни от Stickerix.com, вдъхновена от динамичната симбиоза между блясъка на злато с тюркоазено, синьо и зелено.

Златистите акценти в интериора могат да имат различно излъчване в зависимост от това как са използвани в конкретния дизайн. В някои случаи създават усещане за лукс и ексклузивност, докато в други златното и златистото добавят топлина и уют. Наред асоциацията за разкош и комфорт, златистите акценти подобряват настроението и са свързани с позитивните емоции, както и чувството за увереност.

Комбинирано със смелите, ярки цветове на тюркоаза, синьото и зеленото, златото създава уникален и запомнящ се дизайн, който се отличава от останалите със пленяващ сетивата контраст и динамизъм. С визуален ефект, който привлича вниманието, съчетаването на тези цветове със златисто несъмнено преобразява помещенията живописно.

От своя страна синьото – със своите основни нюанси и цветните си сплави в синьо-зелено (тюркоаз) и мента – има успокояващ ефект върху нервната система и според много изследвания намалява нивото на стрес и тревожност и дори спомага за регулиране и спад на кръвното налягане. Това може да бъде полезно за подобряване на съня и за управление на емоциите.

Спалня

Комбинацията на синьо и златно може да създаде уютна и релаксираща атмосфера в спалнята. Можете да използвате синьо за основен цвят на стените, докато златните акценти могат да бъдат добавени с лампи, рамки за картини, завеси или декоративни възглавници.

Самозалепващите стикери  с подходящо изображение в любимата гама, поставен зад леглото, може да създаде допълнително усещане за уют и спокойствие.

Дневна

Комбинацията на синьо и златно може да бъде перфектна за дневната, гостна, хол – особено ако търсите модерен и стилен дизайн. Можете да използвате синьо за тапицерия на дивани или фотьойли, а златните акценти могат да бъдат добавени с декоративни лампи, мебели или декоративни елементи.

Тук лесните за монтаж декоративни колони от самозалепващо се фолио могат да добавят стил и елегантност на интериора. Те могат да бъдат използвани, за да създадат впечатление за височина и простор в стаята, като например – за да придадат на тавана по-висок вид или усещане за височина.

Офис

Комбинацията на синьо и златно може да създаде професионален и стилен дизайн в офиса. Можете да използвате синьо за основен цвят на стените или тапицерията на мебелите, а златните акценти могат да бъдат добавени с декоративни аксесоари като папки, писалки или декоративни лампи.

Тук самозалепващите деко колони могат да разделят пространството на различни зони или да подчертаят определени области в помещението, като например разделящ декор между работните места и зоната за кафе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *