Красота

Armani Code носи уханен полъх от Италия

Магнетичният мъжки парфюм Armani Code е представен през 2004 година. Уханието се отличава с класа и чувствена елегантност, което го прави предпочитан избор за мъже по целия свят вече 20 години. Armani Code е отличен с награда FiFi за мъжки луксозен парфюм на годината през 2006-а. Оригиналният аромат поставя началото на цяла серия ухания, всяко от които притежава специфичен характер и стил. Безспорно Armani Code е един от най-продаваните мъжки парфюми за изминалите две десетилетия. Успехът му става повод за лансирането и на дамски вариант на Armani Code.

Парфюмната комбинация на Armani Code е вдъхновена от уханията на Средиземноморска Италия

Ароматът е проектиран за Giorgio Armani от известния френски парфюмерист Antoine Lie, който в работата си се ръководи от творческата свобода и собствената си уникална визия за уханията. Armani Code притежава богат ориенталски характер, наситен с цитрусови и пикантни акценти. Началото на уханието е подчертано жизнерадостно и Средиземноморско, преплело лимон от Сицилия и бергамот от Амалфи. В сърцевината са комбинирани ефирен маслинов цвят, пикантен звездовиден анасон и гуаяково дърво. Базовият акорд е съчетал свежестта на тютюна с топлата чувственост на боб Тонка и кожени акценти.

Ароматът на Armani Code е богат и мъжествен

Уханната композиция на забележителния парфюм е изтъкана от противоречия, които хармонират по един неочакван и завладяващ начин и следват удивителна, смела и провокативна творческа логика. В нея са преплетени пикантна острота и мека фина сладост, а резултатът е интензивна уханна комбинация с дълбочина и многопластовост, която оставя трайно впечатление.

Сложното и наситено ухание на Armani Code е идеалният избор за специални събития. Парфюмът е най-подходящ за есенно-зимния период, поради интензивната си композиция. Харесва се на самоуверени, магнетични мъже, които предпочитат класни и луксозни аромати. Допада също на смели авантюристи, които обичат изненади и предизвикателства, и не се страхуват да експериментират. Мъжът Armani Code съблазнява с очарователното си присъствие и завладяващата си мъжественост. Той оставя чувствена ароматна следа след себе си, която е трудно да бъде пренебрегната и забравена.

Елегантният флакон на Armani Code подчертава характера на уханието

Стилен и изискан, той допълва подобаващо класния аромат. Вдъхновен е от кройката на класическия смокинг. Решен в тъмни и настени цветове, той съответства на плътното, интензивно и богато ухание на Armani Code. Флаконът, както и ароматът на Armani Code, е разпознаваем и запомнящ се. Парфюмът е подходящ за подарък и е чудесно допълнение към ароматната колекция на всеки класен, магнетичен и самоуверен мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *